9 Ekim 2017 Pazartesi

Gambler's Sonnet

   Once there was a gambling man who did not chip in money, but his life. He was a young fella, and an enthusiastic one. Willing to risk his life for a bit of a joy because he knew living was only dying if it wasn't for a good time. He had a great life full wonders but he died too young. Nearly six months before his death, charming smile on his young and oddly worn out face turned into a mournful one which was gonna be the very grave of this lad. Sadness brought bad temper along with it and all his beloved ones turned their back on him when he had one foot in the grave.

   Reason behind his sorrow and death had been unknown until his journal was revealed after his death. He was stabbed 14 times by a woman with nails painted red and purple and hair black as midnight, his favorite colors. Police opened the last page of his journal which he scratched the cover of with a dagger, only to find the sonnet that made it all clear.

   "Grave that I grief,
    My little lady's heart you impose upon.
    Mark my words, young one
    After this bottle, you're done.
    Dark clouds setting my sun,
    Casting shadows upon this lonely misery.
    If I belt down any more whiskey 
    I shall rain blood upon thee.
    Now that you took my darling's tender heart away from me
    All the butterflies in my stomach dying tenderly
    Unlike the everlasting anger that grit my teeth.
    I had a fight with the woman whose hair black as midnight,
    She says she'll send me to kingdom come
    If the days of your grave ever come."


    Kathleen by Townes Van Zandt. I'll see you soon.







1 yorum:

  1. Ali ağaoğluna açık mektup
    Para senin paran istediğin gibi harcarsın.
    Ev senin evin istediğine hediye edersin.
    Reklam senin reklamın..
    Sıkıntı şu ki mükemmel bir proje hazırlıyoruz. Sana kar getirecek hatta depreme dayanıklı evler yapan Japonya da ev yapmanı sağlayacak ama ulaştıramıyoruz.
    Nedeni elemanların adam çalışmamızı çöpe atıyor. Ve her yer böyle Sabancı koç eren.
    Bu ülkenin aklı başında kendini yetiştirmiş bireylerine en büyük düşman diploma karşılığında beynini vermiş acısını kendini yetiştiren insanlardan çıkaran işgüzar elemanlar.
    Bu mektubu Ekşi sözlük inci sözlük blog artık nerede yayınlanırsa sana ulaşacak kadar bilinirse diye elimden gelen her yere ulaştıracağım.
    Mükemmel proje
    Antalya kemer beydağları Güneş tüneli.
    Dik çıplak bitki örtüsü olmayan beydağları 3000 metreye uzanan büyük zirvelere sahiptir. Yılın her mevsimi bol Güneş ışığı alır.
    Dağ yamacını kaide olarak kullanarak tünel inşa ettiğimizde şimdiye kadar yaplıanalrala kıyaslanmayacak yükseklikte hava kulesi elde ederiz.
    3000 metre yükseklikte kuleye eş hava tüneli.
    Hava kuleleri taban ile tavan arasındaki ısı farkı ile elektirik üreten yapılardır. Güneş ışığı tabanda bulunan serada toplanır. Serada biriken 50 derece kadar ısı ile kule tavanındaki ısı farkı sayesinde rüzgar akımı oluşturur. Kule ne kadar yüksek olursa taban ile tavan arasındaki ısı farı o kadar artar ve kulenin ürettiği elektirik kapasitesi artar. Kule belirli bir yüksekliği geçtiğinde taban ile tavan arasındaki ısı farkı çok olduğu için Güneş ışığını biriktirmeden yaz kış gece gündüz atmosferdeki doğal ısı farkı ile rüzgar üretir.
    Antalya kemer beydağları kulesi taban ile tavana rasındaki 18 derecelik ısı farkı ile bu güce sahiptir. Yamaça kurulu seralar ile 1 10 km kare arası toplanan Güneş ışığı ile 1000 10000 mw enerji + taban ile tavana arasındaki ısı farkı ile enerji + denizden gelen rüzgarı yelken gibi toplayarak hava kulesine aktardığı için enerji üretecektir.
    Mükemmel proje tek ünitede 3 ayrı kaynaktan gelen enerjiyi elektiriğe çevirir. Kar oranı çok yüksektir. Yakıt atık sorunu yoktur. Sizede mükemmel reklam sağlar . Örnekler newscienceway.blogspot.com enerjimerkezim.blogspot.com Mail sorgulayaninsanlara@gmail.com
    Kemal beziroğlu

    YanıtlaSil

Yalancı Siyah

Gece yarısının iştah kaçırdığı dönemlerden birindeydi. Kadınının saçları siyah derdi herkese, yıllar evvel bir Çarşamba akşamı uzun tırnakl...